top of page

Flemming Lerche Olsen

 

Tlf.: 60 63 32 55

 

flo@trekanten.dk

Psykolog_i_København_Flemming_Lerche_Ols

Krisepsykolog, parterapeut, underviser og supervisor

Autoriseret psykolog med specialistgrad i psykoterapi samt mastergrad i sexologi 

Kognitivt og eksistentielt efteruddannet

Partner i Psykologcentret Trekanten

 

Det er sårbart, og det kræver mod at blotlægge sit liv, sin faglighed eller sin ledelsesgerning. For mig er det et privilegie at være din eller jeres sparringspartner på et tidspunkt, hvor der er behov for kvalificeret og professionel hjælp.  

 

I mine øjne skabes udvikling og læring i en atmosfære af tryghed og nærvær, hvor det humoristiske og levende har en naturlig plads sammen med det alvorlige. Hvad der end er baggrunden for problemerne, så gør jeg mit bedste for at hjælpe, styrke og afklare dig eller jer.

 

Jeg har en meget bred erhvervserfaring fra bl.a. Forsvaret og socialpsykiatrien, som jeg trækker på, når jeg arbejder som terapeut, underviser eller supervisor. Jeg stræber altid efter at gøre supervision og undervisning faglig relevant og nærværende for modtageren. Jeg har undervist i og holdt oplæg om en lang række emner bl.a. stress- og krisehåndtering, mindfulness meditation, kommunikation, forebyggelse af sekundær traumatisering, omsorgstræthed og sexologi. Jeg skræddersyer gerne noget til din virksomhed, så skriv en mail, hvis du har brug for en god formidler - også til emner jeg ikke har nævnt her.

 

Du kan se min erhvervserfaring på: https://www.linkedin.com/in/flemminglercheolsen/

Og du er velkommen til at besøge min hjemmeside: www.flemminglercheolsen.com

 

bottom of page