top of page

Gitte Bowman Bak
 
Tlf.: 26 24 54 99

gb@trekanten.dk

Gitte Bak autoriseret psykolog.jpg

Cand. Psych. Aut. 

PhD i klinisk psykologi 

Specialist i Psykoterapi Voksne

Partner

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af voksne og unge ift. både private og arbejdsrelaterede problemstillinger, herunder akutte kriser og stressbehandling.

 

Igennem psykologsamtaler får du mulighed for at blive mere bevidst om din situation og få hjælp til at forstå og håndtere svære og vigtige oplevelser i dit liv. 

 

Jeg har stor erfaring med både alvorlig fysisk og psykisk sygdom og de mange psykologiske reaktioner, som man som patient og pårørende oplever i forbindelse med dette, såsom kriser, sorg, sorg, traumer, stress, depression og angst. Denne viden har jeg især erhvervet igennem mit arbejde de seneste 12 år som psykolog ved Kræftens Bekæmpelse. Forud for min psykologkarriere har jeg 14 års erfaring fra det private erhvervsliv, heraf ca. 9 år som leder.

 

Jeg arbejder meget gerne med følgende problemstillinger: 

  • Stress og belastning, arbejdsrelateret og privat

  • Eksistentielle kriser/livskriser

  • Sorgreaktioner

  • Fysisk sygdom

  • Psykisk sygdom

  • Angst og depression

 

Mindfulness tilbydes både i de individuelle sessioner og på 8-ugers kursus hold. Kurserne kan også udformes til virksomheder eller organisationer.

 

Jeg tilbyder desuden supervision af psykologer og andre faggrupper 

 

Jeg har efteruddannelser indenfor kognitiv og eksistentiel terapi og er desuden uddannet mindfulnesslærer ved Center for Mindfulness, UMass, USA. 

 

Samtaler afholdes gerne på engelsk

 

Jeg har overenskomst med Sygesikringen og har mulighed for at se klienter med lægehenvisning. Kontakt mig gerne på min mail gb@trekanten.dk for at høre om aktuel ventetid.

 

Du kan finde yderligere information om mig på www.gittebak.dk

bottom of page