top of page

Danmarks største psykologhus

- etableret i 1985

OM OS

Psykologcentret Trekanten er en veletableret udbyder af psykologydelser, herunder almindelig psykologrådgivning og behandling, akut krisehjælp, supervision og meget andet. Vi hjælper både privatpersoner, virksomheder og offentlige instanser.

Vi har igennem 35 år hjulpet rigtig mange mennesker med forskellige udfordringer.

Vi er mange autoriserede og erfarne psykologer under samme tag, og arbejder med fokus på evidensbaserede metoder. Vi værdsætter vores stærke faglige fællesskab, og er altid opdaterede på de nyeste udviklinger indenfor vores fagområder.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid med en psykolog.

MEDLEM AF Dansk Psykolog forening

www.dp.dk

Dansk_Logo.png

Psykologcentret Trekanten blev grundlagt i 1985. I begyndelsen bestod centret af en mindre gruppe psykologer, som hovedsageligt beskæftigede sig med samtaleterapi med private klienter.

Siden er centret vokset markant, både i antallet af psykologer og i bredden af de psykologfaglige specialer og ydelser vi tilbyder. Vi har derfor tre gange måttet flytte til større lokaler.

Vi var de første i Danmark til at udbyde psykologisk krisehjælp, døgnberedskab og psykologydelser til virksomheder. I dag tilbyder vi en lang række psykologfaglige ydelser til både til private, virksomheder, fagpersoner og offentlige instanser.

Gennem vores mangeårige historie har vi oparbejdet en stor mængde erfaring og professionel viden – og udviklet mange forskellige psykologfaglige tilbud og behandlingsmetoder.

Mange års praksiserfaring koblet med en høj grad af faglig specialisering, udvikling og kollegial sparring har sikret Psykologcentret Trekanten en plads i det absolutte førerfelt blandt psykologvirksomheder i Danmark.

HISTORIE

bottom of page