top of page

PRAKTISK

Betaling, forsikring

og henvisning 

BETALING

Hvis du selv betaler for din psykologbehandling, kan dette gøres via mobilepay eller overførsel til bankkonto. Du vil modtage en faktura med information om dette. Vi modtager ikke kontanter.

Du er velkommen til at kontakte os for oplysninger om priser. 

Sygesikringen Danmark yder tilskud til psykologbehandling til medlemmer.

Læs mere her

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før aftalte tid, betales fuldt honorar.

du er velkommen til at kontakte os for oplysninger om priser 

forsikringsselskab

og sundhedsforsikringer

De fleste sundhedsforsikringer og andre typer af forsikringer dækker psykologisk bistand i forskellige situationer. Alle psykologer på Psykologcentret Trekanten tager imod henvisninger fra forsikringsselskaber.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for en vurdering af, hvorvidt din problemstilling er dækket af forsikringen.

 

Henvisning via den offentlige sygesikring

fra lægen

Den offentlige sygesikring dækker i visse tilfælde en større andel af psykologbehandling. Egen praktiserende læge kan henvise til psykolog, såfremt lægen vurderer, at problematikken falder inden for ordningens kategorier.  

 

Se kategorierne for henvisning her

 

Sygeforsikringen Danmark yder også tilskud til denne ordning.

Hvis du har en henvisning over den offentlige sygesikring fra din læge, er det vigtigt at bemærke, at denne kun kan benyttes denne hos psykologer, som er tilknyttet denne ordning.

Henvendelser vedrørende psykologhjælp med tilskud fra den offentlige sygesikring rettes direkte til psykolog Per Henriksen på telefon 2395 8891 eller Christine Holme på telefon 2211 0202.

 

FAQ

Hvordan foregår det første gang på Psykologcentret Trekanten?

Mange er lidt nervøse før den første samtale, og det kan være svært at vide, hvad man kan forvente, hvis det er første gang man er hos en psykolog. Det er helt normalt.

Når du kommer til Vester Voldgade 111, skal du ringe på dørklokken og oplyse, at du skal til Psykologcentret Trekanten. Herefter kan du tage trappe eller elevator på til 3 sal, hvor du finder vores lyse kontorer.  Du skal ikke henvende sig i en reception, men blot tage plads i vores venteværelse lige hvor du kommer ind. Her vil du blive mødt af den psykolog, du har en aftale med. 

 

Er alle psykologer på Psykologcentret Trekanten autoriserede?

Alle psykologer er på Psykologcentret Trekanten er universitetsuddannede og autoriserede af Dansk Psykolognævn. Alle har desuden relevant efteruddannelse og mange års erhvervserfaring. Dette sikrer et højt fagligt niveau og kompetent psykologbehandling.

 

Har psykologer tavshedspligt?

Alle psykologer er underlagt Psykologforeningens retningslinjer for tavshedspligt. Dette vil sige, at ingen oplysninger bliver delt med andre med mindre der gives samtykke til dette. 

På Psykologcentret Trekanten går vi meget op i fortrolighed og god etik, og alle henvendelser såvel telefoniske, elektroniske eller personlige håndteres i fuld fortrolighed og diskretion. Vi registrerer ikke CPR-numre (med mindre forløbet betales af andre instanser, hvor der kan der gælde andre regler). 

Vi lever naturligvis også op til kravene i den nye persondatalovgivning GDPR.

 

bottom of page