top of page

Kontakt os og få hurtigt tid

hos en erfaren autoriseret psykolog

FÅ HJÆLP TIL

AT KOMME VIDERE

Alle mennesker oplever, at livet byder på udfordringer af forskellig art. Nogle gange kan disse udfordringer påvirke livet så meget, at det kan være meningsfuldt at kontakte en psykolog for at få hjælp til at håndtere disse den mest hensigtsmæssige måde.

 

Det kan være i form af krisehjælp efter voldsomme hændelser, eller professionel psykologhjælp ved sygdom og tab, eksistentielle kriser, lavt selvværd – eller ved tilstande som stress, angst og depression. Det kan også være ved udfordringer i parforholdet eller i forbindelse med arbejdsrelaterede problemstillinger.

Samtaler med en psykolog kan hjælpe dig i en konkret belastende situation eller tilstand.

Psykologsamtaler kan yderligere bidrage til, at du får bedre trivsel og livskvalitet, gennem en øget bevidsthed om dine tanker, følelser og handlemønstre. Du vil også få konkrete redskaber til at håndtere en given situation, udfordring eller tilstand på den for dig mest optimale måde, og dermed kunne være den udgave af dig selv, du gerne vil være.

Vi er mange psykologer på Psykologcentret Trekanten, og er alle autoriserede og meget erfarne. Vi kan dermed tilbyde en lang række psykologfaglige kompetencer og specialviden indenfor mange områder. Vi gør os umage for at matche den rette psykolog, så du kan få den mest optimale hjælp til lige netop dig og din situation. Vi arbejder naturligvis med fokus på evidensbaserede metoder og etik. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid til en samtale på info@trekanten.dk eller 33 91 40 41.

Samtaler med en psykolog kan bidrage til, at du får bedre trivsel og livskvaliteT

Parterapi

I et forhold til en partner vil man over tid blive udfordret, hvilket kan føre til, at man fjerner sig fysisk og følelsesmæssigt fra hinanden. Det er ikke sundt for et forhold, hvis dette står på i for lang tid, hvorfor det kan være fornuftigt at opsøge hjælp for at genfinde hinanden eller gå hver til sit på en ordentlig måde.

Hvorvidt det er hverdagens trivialiteter, ulykker, stress, sygdom, utroskab eller seksuelle problemstillinger, der er baggrunden for den intime og følelsesmæssige distance i parforholdet, så er I velkomne til at kontakte os for at hjælpe jer i denne situation. 

bottom of page