top of page

Psykologisk bistand

til virksomheder 

-  døgnet rundt, året rundt

FÅ EN SKRÆDDERSYET

VIRKSOMHEDSAFTALE

En aftale med Psykologcentret Trekanten sikrer din virksomhed eller offentlige organisation behandlingsgaranti med adgang til hurtig bistand fra centrets erfarne psykologer via en skræddersyet aftale, som passer til Jeres virksomheds specifikke behov. 

 

Indsatsen kan både rette sig mod arbejdsmæssige- og private problemstillinger. Den kan medvirke til at fremme trivsel og nedbringe sygefravær - til gavn for både medarbejdere og virksomheden. Det kan være i form af tilbud om psykologisk krisehjælp til medarbejdere, der har været udsat for en voldsom hændelse, eller som er påvirket af stress. Det kan være lederudvikling eller hjælp til konfliktløsning, faglig supervision eller coaching, som kan ruste medarbejderne til at håndtere vanskelige situationer på den mest hensigtsmæssige måde.

Moderne virksomheder benytter sig i stigende grad af psykologisk bistand til at forbedre ledernesog medarbejdernes trivsel og virksomhedens effektivitet

3​0 års

erfaring

Psykologcentret Trekanten har i mere end 30 år løst en bred vifte af opgaver for offentlige og private virksomheder – små som store. Vi er Danmarks største psykologvirksomhed i forhold til antallet af psykologer under samme tag. Det betyder, at vi har mulighed for at kvalitetssikre alle vores ydelser samt altid matche en given henvendelse med en kompetent psykolog til opgaven.

 

Vi står klar døgnet rundt hele året, til at bistå virksomheder i håndtering af hændelser og psykologiske problemstillinger både på individuelt- og organisatorisk plan.

Det er hurtigt og nemt at lave en aftale med os.

bottom of page